POLÍTICA
Política 23/12/2010

Sinde no pensa dimitir després del fracàs de la llei antidescàrregues

Seguirà buscant un model "satisfactori per a tots", diu la ministra

Acn
1 min
La ministra espanyola de Cultura, Ángeles González-Sinde, arribant ahir al Congrés per a una votació que acabaria tombant el seu projecte de llei.

MadridLa ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, ha afirmat aquest dimecres que no pensa dimitir després que aquest dimarts el Congrés hagi tombat la llei antidescàrregues coneguda amb el seu cognom. La ministra ha assegurat que seguirà buscant un model que pugui ser "satisfactori per a tots".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president Zapatero "té aquesta possibilitat de cessar i nomenar ministres quan ho consideri", ha afirmat. Sobre el fracàs de la norma, Sinde ha afirmat que "cada grup polític expressa les seves conviccions i pren les seves decisions fins a l'últim moment de votació" perquè "en això consisteix la democràcia".

Tot i que la norma no hagi prosperat, Sinde creu que tots els partits coincidien que "s'ha de trobar una fórmula i alguna solució per compatibilitzar els drets de tots a la xarxa". Per aquesta coincidència, Sinde afirma que "seguirà treballant" perquè "el compromís amb la defensa de la propietat intel·lectual i el compromís amb les industries culturals i el seu potencial de desenvolupament econòmic passa inexcusablement per la xarxa i és una prioritat per al govern".

stats