Política 24/09/2014

Societat Civil Catalana apadrina un llibre d'una editorial ultra

La publicació de Galland Books recull les impressions de 15 catalans sobre el procés sobiranista, entre els que destaquen els germans Fernández Díaz o els periodistes Francisco Marhuenda o Rosa Maria Calaf

Ara
1 min
El catàleg de llibres de Galland Books / ARA

BarcelonaLa plataforma espanyolista Societat Civil Catalana presenta aquest dijous el llibre 'Nos duele Cataluña. 15 españoles con 'seny''. La publicació està editada per Galland Books, assídua a treure al mercat llibres militaristes i franquistes. A la seva pàgina web, l'editorial es presenta com una "especialitzada en llibres i revistes de temàtica historicomilitar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El llibre, escrit per Begoña Marín i prologat pel membre de Libres e Iguales Albert Boadella, recull les reflexions de 15 catalans sobre el 9-N. Entre els protagonistes del llibre hi ha el mateix Albert Boadella, el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, el líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, els periodistes Arcadi Espada, Rosa María Calaf, Carmen Rigalt, Javier Algarra, Francisco Marhuenda o el líder de Ciutadans, Albert Rivera. També hi destaquen el líder de VOX, Alejo Vidal-Quadras o l'eurodiputat de C's Javier Nart. Altres noms del llibre són el pintor Augusto Ferrer-Dalmau, l'escriptor Félix de Azúa, el jurista Francesc de Carreras o l'esportista de taekwondo Joel González.

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, presentarà aquest dijous el llibre, on també hi intervindrà l'autora, Alberto Fernández Díaz i Javier Nart.

stats