Política 21/02/2017

Societat Civil Catalana convoca una manifestació sota el lema "Aturem el cop separatista"

La plataforma unionista prepara la concentració pel dia 19 de març a les 12 del migdia, a plaça Urquinaona

Ara
1 min

BarcelonaSocietat Civil Catalana ha convocat una concentració pel proper 19 de març a les 12 del migdia, a plaça Urquinaona. Sota el lema d'"Aturem el cop separatista", la plataforma unionista cita a manifestar-se "per la llibertat, la democràcia i la convivència". L'acte va ser anunciat l'1 de febrer i estava previst celebrar-se el diumenge 26 del mateix mes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'última manifestació que va convocar l'entitat va celebrar-se el passat 16 d'octubre, en motiu del dia de la Hispanitat. La concentració, que va reunir 4.000 persones segons la Guàrdia Urbana, havia de tenir lloc el dia 12 però va suspendre's per la pluja. El president de SCC, Rafael Arenas, va assegurar que les institucions catalanes estaven "segrestades pel nacionalisme" i va qualificar l'acte de "gest de rebel·lia" en un moment en què celebrar la festa nacional espanyola no és "normal".

Des que va néixer al 2014, Societat Civil Catalana ha organitzat mobilitzacions en contra de la consulta i el procés. A més de concentracions pel dia de la Hispanitat, l'entitat també ha preparat mobilitzacions cada setembre, en motiu de la diada de Catalunya.

stats