Política 14/08/2014

Societat Civil Catalana vaticina que hi haurà "molta gent" a la V de la Diada

La plataforma unionista critica que el "nacionalisme radical" associï ara Pujol amb Espanya

Europa Press
1 min
El president de Societat Civil, Josep Ramon Bosch, envoltat pels vicepresidents / EFE

MadridEl president de Societat Civil Catalana, José Ramón Bosch, ha criticat que el "nacionalisme radical" de Catalunya associï ara l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol amb Espanya. En una entrevista aquest dijous a l'emissora Cope recollida per Europa Press, Bosch ha assenyalat que els mitjans de comunicació catalans el presenten "com una excel·lència, una persona relacionada amb Espanya, la Transició i el passat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Són molt hàbils", ha advertit sobre els nacionalistes catalans, i ha carregat contra els mitjans de comunicació per considerar-los comprats pel nacionalisme, que segons la seva opinió ha subministrat molts diners a aquestes empreses per invertir en propaganda. Preguntat per la baixa xifra d'inscrits per participar a la Via Catalana que promouen l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural per a la Diada, Bosch ha vaticinat que, tot i el que es diu, hi haurà "molta gent" al carrer.

"Estan bombardejant cada dia que cal inscriure-s'hi i anar a la manifestació per demostrar que els serveis secrets espanyols i el CNI hi són darrere, que han tret l'assumpte de Jordi Pujol precisament per impedir-nos la independència", ha explicat. "Els que ens sentim espanyols estem absolutament sols i abandonats, no hi ha capacitat ja no de fer contrapropaganda, però com a mínim que la nostra veu aquí a Catalunya se senti", ha lamentat.

stats