Política 26/03/2015

L'entitat espanyolista Societat Civil saluda la plataforma inspirada per Duran

Construïm respon via tuit que entitats com la seva o Societat Civil "són més necessàries que mai" davant la "gent que no coneix el respecte"

Ara
1 min
L'intercanvi de tuits entre Societat Civil i Construïm / ARA

Barcelona"Donem la benvinguda a @AraConstruim. Ja heu viscut el que són els comptes fake i les suplantacions només néixer. Més veus a Catalunya". D'aquesta manera saludava l'entitat espanyolista Societat Civil Catalana via tuit la plataforma política Construïm, inspirada pel líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que avui ha estrenat perfil a la xarxa social. I mostrava comprensió davant l'aparició de 'fakes' i "suplantacions" a les xarxes socials. Societat Civil, però, ha eliminat la primera versió del tuit i n'ha fet un altre en què lamenta: "Ja esteu patint l'aparició de comptes fake com @Construim_info i altres atacs a la xarxa. Per pensar diferent".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I la resposta de Construïm -si més no d'un dels suposats comptes que es reivindiquen oficials- no es feia esperar i mostrava complicitat amb la plataforma espanyolista que presideix Josep Ramon Bosch: "Hi ha gent que no coneix el respecte. És per això que entitats com les nostres son més necessàries que mai".

"A nosaltres ens van fer el mateix que avui fan a @AraConstruim. Intentar confondre, desprestigiar i crear comptes falsos", ha replicat a continuació Societat Civil.

stats