MOVIMENTS INTERNS A SI
Política 11/02/2011

Un dels homes de confiança de Laporta presenta batalla a Uriel Bertran al congrés d'SI

La candidatura d'Àlex Fenoll a la secretaria general d'SI fa aflorar l'estira i arronsa entre l'entorn de Laporta i l'aparell incipient del partit

M.colomer
1 min

BarcelonaDesprés de l'eufòria postelectoral, i immersos ja en la quotidianitat parlamentària, SI topa amb la realitat interna dels partits quan afronta el seu primer congrés nacional, la setmana que ve. Un dels homes de confiança de Joan Laporta, l'empresari Àlex Fenoll -una de les persones clau en els inicis de la Democràcia Catalana de l'expresident blaugrana-, ha anunciat avui que presenta batalla a Uriel Bertran i també presenta candidatura a la secretaria general del partit, el principal càrrec executiu de Solidaritat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidatura de Fenoll fa aflorar l'estira i arronsa de l'entorn de Joan Laporta amb el que es perfila com a aparell incipient del partit -el mateix Bertran, Alfons López Tena o Emili Valdero, entre altres, que aspiren als principals càrrecs interns-, que aspirarà al congrés de la setmana que ve a prendre les regnes orgàniques de la formació. Fenoll va dirigir el departament de logística i actes de la campanya de Solidaritat a les eleccions del 28-N.

stats