REACCIONS DEL CONSELL EXECUTIU
Política 25/01/2011

Solidaritat demana que el Govern dimiteixi si no pot evitar que Espanya "segueixi robant" a Catalunya

El diputat Alfons López Tena ha urgit el Govern a expulsar Renfe com a gestor de Rodalies i ha carregat contra la bancarització de les caixes

Oriol March
1 min

BarcelonaEl diputat de Solidaritat Catalana Alfons López Tena ha demanat aquesta tarda la dimissió del Govern si no és capaç d'evitar que Espanya "segueixi robant" a Catalunya, en referència a la bancarització de les caixes i a la situació dels trens de rodalies dels darrers dos dies. López Tena ha assegurat que aquest matí Francesc Homs, en la seva intervenció d'avui després del Consell Executiu, ha demostrat la seva "impotència" davant la decisió del govern espanyol de convertir en bancs aquelles caixes que no tinguin una situació financera sanejada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la situació de Rodalies, el diputat de Solidaritat ha urgit el Govern a explusar Renfe de la gestió dels trens. "L'executiu ens va donar presses per començar a governar, però porten 30 dies i encara no sembla que hagin fet res, i els trens segueixen anant malament", ha asseverat López Tena. En relació a la reforma del sistema de pensions, el diputat de Solidaritat ha explicat que qui corre perill no són les pensions catalanes i no pas les espanyoles, de manera que, segons ell, "ja n'hi ha prou de robar els catalans per abastir el sistema espanyol".

stats