REACCIONS A LA SENTÈNCIA DEL SUPREM
Política 22/12/2010

Per a Solidaritat, la sentència té dues úniques respostes: acatar-la o la independència

Per a Solidaritat Catalana per la Independència, el revés del Suprem a la immersió lingüística només té dues respostes possibles: fer cas de la sentència o plantejar-se la independència. "Nosaltres, esclar, optem per la segona via", ha declarat Alfons López-Tena

Redacció
1 min

BarcelonaEl diputat de SI Alfons López Tena ha comparegut per comentar la sentència del Suprem. La seva visió és pessimista i contrària a la interpretació de CiU, ja que entén que el TS “ha acabat amb la immersió lingüística”. A partir d'aquí, per a López Tena, “el govern de Mas té dues opcions: o acatar la sentència o iniciar la transició inequívoca cap a la independència”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“El Suprem no fa res més que refermar el que ja va dir el TC al juny: que qualsevol persona pot demanar ser escolaritzada en castellà”, ha detallat el portaveu de Solidaritat, jurista de carrera i exvocal del Consell General del Poder Judicial. “I ara pot haver-hi una allau de reclamacions en aquest sentit. Les sentències del Suprem no tenen escapatòria possible: o les acates o estàs cometent un delicte. Ara ni CiU ni PSC ni ERC poden seguir amagant el cap sota l'ala en referència a la sentència del TC”.

stats