Política 25/01/2017

Soraya Sáenz de Santamaría rebrà Inés Arrimadas a la Moncloa

La trobada serà l'1 de febrer i servirà per parlar dels temes que es van tractar a la Conferència de Presidents a la qual no va assistir Puigdemont

Ara
1 min
Inés Arrimadas, aquest dimecres.

BarcelonaJa hi ha data i lloc per a la reunió que mantindran la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i la líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas. La trobada tindrà lloc l'1 de febrer a les 16.30 h a la Moncloa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta trobada es farà després que Arrimadas, cap de l'oposició al Parlament, demanés una reunió al govern espanyol davant l'absència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la Conferència de Presidents.

La reunió es celebrarà per parlar dels temes que es van dur a terme durant la Conferència de Presidents i "per donar veu als catalans", ja que des de C's consideren que la veu dels catalans va quedar òrfena per l'absència de Puigdemont a la trobada.

La líder de C's a Catalunya va explicar el 17 de gener, el mateix dia de la Conferència, que el seu partit havia esperat fins a l'últim moment per demanar la reunió per si Puigdemont decidia finalment anar a la trobada. "Li hem donat una oportunitat fins a l'últim minut, però la seva irresponsabilitat va més enllà de la nostra prudència", va afegir.

stats