CAS BÁRCENAS
Política 02/08/2013

Sáenz de Santamaría: "Tenim feina més enllà d'estar pendents de les enquestes"

La vicepresidenta espanyola defensa que Rajoy va complir dijous al Senat "amb la seva voluntat de donar explicacions" sobre el cas Bárcenas

Ara
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, no ha volgut valorar aquest divendres el baròmetre del CIS del juliol, que presagia una forta caiguda electoral del PP i del PSOE. "No fem valoracions de les enquestes", ha començat a dir, tot i que després ha justificat els resultats perquè "és una crisi llarga i difícil". "Els partits amb responsabilitats de govern tenim una tasca important i crucial", ha afegit la portaveu de l'executiu estatal. Finalment, ha tornat a tirar pilotes fora: "Tenim feina més enllà d'estar pendents de la enquestes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En relació a la compareixença de Mariano Rajoy de dijous al Senat, Sáenz de Santamaría ha defensat que "va complir amb la seva voluntat de donar explicacions" i que "va ser un debat llarg, clarificador, on es va constatar la necessitat de defensar i respectar les institucions, els valors constitucionals, els principis de l'estat de dret i l'estabilitat política". No va voler comentar, però, alguns serrells que van quedar a l'aire i que Rajoy no va respondre, com quan el president espanyol va afirmar que havia tallat la comunicació amb Luis Bárcenas malgrat que 'El Mundo' va publicar alguns SMS que es van intercanviar.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

stats