Política 17/10/2013

Santamaría a Mas: "Junts serem capaços d'arribar a objectius que no assolirem per separat"

La vicepresidenta del govern espanyol, en un acte de Foment del Treball, avisa que "quan es comparteix un horitzó, milloren les expectatives de tots"

Oriol March
1 min

BarcelonaLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat aquest dijous al vespre, en un acte de Foment del Treball, que "els reptes actuals només es poden solucionar amb diàleg i responsabilitats compartides. "Junts serem capaços d'arribar a metes que no assolirem per separat", ha apuntat, en una referència implícita al procés sobiranista i a l'absència del president de la Generalitat, Artur Mas, que no ha assistit a l'acte per qüestions de protocol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els resultats milloren quan anem tots junts", ha assenyalat Sáenz de Santamaría, que exerceix de presidenta en funcions a causa de la presència del president espanyol, Mariano Rajoy, a la cimera iberoamericana que se celebra aquests dies a Panamà. En un discurs trufat de conceptes com "concòrdia", "diàleg", "convivència", "estabilitat" i "lleialtat institucional", la vicepresidenta espanyola ha fet una crida a "projectar el millor de nosaltres mateixos", en referència a la sortida de la crisi i a la col·laboració entre institucions per fer-la possible.

El màxim representant del Govern tenint en compte l'absència del president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. Al final del seu discurs, que bàsicament ha tractat sobre la sortida de la crisi i del paper que hi han de jugar les empreses, Puig ha reclamat l'assoliment de "noves formes de gestió" i de "noves estructures d'estat".

stats