DRET A DECIDIR
Política 18/04/2013

La vicepresidenta espanyola insta Mas a aparcar el debat sobiranista i a treballar per sortir de la crisi

Sáenz de Santamaría avisa en una entrevista a la Cope que l'executiu espanyol recorrerà tot el que "no sigui constitucional" en el debat sobre el futur de Catalunya

Ara
1 min
La vicepresidenta espanyola Soraya Sáenz de Santamaría / EFE

BarcelonaLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, avisa que l'executiu espanyol recorrerà tot el que sigui contrari a la Constitució en el debat sobre el futur de Catalunya i insta Artur Mas a aparcar el debat sobiranista i a treballar per sortir de la crisi. Ho ha dit en declaracions a la Cope aquest dimecres a la nit, i ha assegurat que a Madrid hi ha una actitud de "tranquil·litat" davant la confrontació que "alguns busquen" des de Catalunya, ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría ha lamentat que, en el debat català, hi hagi "determinats sectors" que pretenguin una "escalada verbal", però ha insistit que la resposta del govern espanyol serà sempre demostrar "una gran tranquil·litat". Segons la seva opinió, "no és moment per a les confrontacions", sinó per a la "bona gestió" i per fer front als problemes com "el que té Catalunya amb el seu finançament", ha dit.

Per això, ha demanat a l'executiu d'Artur Mas que pensi que "cal sortir de la crisi", que "molts catalans estan a l'atur", que "les finances de la comunitat no estan en el seu millor moment" i que això "repercuteix en els serveis públics".

"És més el moment de treballar tots junts que no pas de pensar en determinats discursos que moltes vegades són per justificar-se un mateix", ha conclòs.

stats