Publicitat
Publicitat

Stéphane Hessel: "És un perill que els joves revoltats pensin que no poden confiar en cap partit”

L'autor del 'bestseller' 'Indigneu-vos!' alerta que un desinterès general en la política pot derivar en “el final de la democràcia”, i fa una crida perquè els joves “intentin desxifrar” el que no funciona i lluitin per “combatre les forces que els són contràries” amb compromís

Stéphane Hessel considera “un perill” que els joves “pensin que tots els partits són corruptes” i decideixin que “no poden confiar en cap” força. Segons l'autor d' Indigneu-vos!, això podria significar “el final de la democràcia” i seria fàcil que derivés en “un esclat de violència descontrolada”. Així s'ha expressat l'escriptor francès en una entrevista a El món a RAC1, després que aquest dijous va declarar  el seu suport i admiració per l'actual president espanyol, Jose Luis Rodríguez Zapatero, i va animar els joves a votar els socialistes en les eleccions generals.

Hessel fa una crida perquè els joves espanyols “intentin desxifrar” el que no funciona a la seva societat i “detectin els seus adversaris, aquelles forces que els són contràries” per poder-les “combatre” des d'una postura de compromís per “l'esperit democràtic” del país.

L'autor, que acaba de publicar el seu nou llibre,  Comprometeu-vos!, afirma amb contundència que “la indignació no pot ser la resposta a tots els problemes”, i assenyala la manca de “líders carismàtics” com un dels principals paranys a una millor organització del compromís i la lluita.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT