ELECCIONS EUROPEES
Política 20/05/2014

Súmate demana el vot per als partits que defensen el dret a decidir

Els independentistes castellanoparlants reclamen enviar "un missatge a Europa", com l'ANC

Ara
1 min

BarcelonaL'entitat de castellanoparlants independentistes Súmate ha irromput en campanya en publicar un vídeo electoral en què, com l'ANC, demana el vot per als partits que defensen el dret a decidir. L'espot, íntegrament en castellà, mostra diversos electors que es dirigeixen a Angela Merkel, François Hollande, els eurodiputats i als ciutadans d'Europa en general per explicar-los el que "ni el parlament ni el govern espanyol expliquen", que "a Catalunya volem decidir el nostre futur votant".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una acció que, afirmen, no provoca "cap conflicte" entre independentistes i unionistes. "Simplement volem saber l'opinió de la majoria i la millor manera de fer-ho és la democràcia, és votar", asseguren. Per aquest motiu, com que estan convençuts que Europa ho entendrà, els demanen el suport per al 9-N.

Al final, els protagonistes del vídeo posen en una urna el sobre amb el vot, que representa la carta als eurodiputats i dirigents europeus. "Envia un missatge a Europa, vota partits que defensin el teu dret a decidir", clou l'espot.

stats