Política 24/03/2017

Díaz comunica oficialment al seu partit que aspira a liderar el PSOE i seguir presidint Andalusia

Farà l'anunci públic en un acte diumenge a Madrid amb el suport de González, Guerra, Zapatero, Rubalcaba i Chacón

Efe
1 min
La presidenta andalusa i aspirant a liderar al PSOE, Susana Díaz. EFE

SevillaLa secretària general del PSOE andalús, Susana Díaz, ha comunicat aquest divendres oficialment al seva executiva autonòmica que es presentarà com a candidata a la primàries del partit i que té intenció de seguir com a presidenta de la Junta d'Andalusia si guanya el procés. Díaz té intenció de fer l'anunci públic aquest diumenge en un acte a madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tinc molta il·lusió i moltes ganes, les dues coses", ha declarat la 'baronessa' als periodistes abans d'incorporar-se a la reunió de l'executiva, en la què ha anunciat que serà candidata a les primàries socialistes per optar a la secretaria general i competir amb Pedro Sánchez i Patxi López quan s'obri a partir de l'1 d'abril el procés.

El secretari d'Organització del PSOE andalús, Juan Cornejo, ha comunicat l'anunci de Díaz als periodistes, que esperaven amb expectació el resultat de l'executiva des de primera hora del matí. La dirigent socialista ha insistit que afronta el repte amb "molta il·lusió" i ha agraït l'"afecte i suport" que està rebent.

La reunió de l'executiva del PSOE andalús se celebra dos dies abans que Susana Díaz presenti la seva candidatura en un acte públic a Madrid, sota el lema "100x100PSOE", en el qual tindrà el suport de la plana major de la cúpula històrica del partit: Felipe González, Alfonso Guerra, José Luis Rodríguez Zapatero, Alfredo Pérez Rubalcaba i Carme Chacón.

stats