Susana Díaz diu que Podem és un partit "accessori que no ha aportat res a les conquestes socials"

"El segell dels drets i llibertats és socialista", afirma la presidenta andalusa

La presidenta de la Junta d'Andalusia , Susana Díaz , ha volgut deixar clar aquest dilluns, en relació amb Podem , que ella no s'" acomplexarà amb partits accessoris que encara no han demostrat res ni han aportat res a les conquestes socials a Espanya " . Ha indicat que no pot donar lliçons algú, en referència a Pablo Iglesias , que " pensa que les conquestes socials han començat avui i que encara no ha aportat res a les transformacions d'aquest  país " . La presidenta andalusa ha insistit que no es pot acomplexar perquè milita al PSOE i, en aquest país , "el segell dels drets i llibertats és el segell socialista " .

Ha expressat que tant de bo Podem s'hi incorpori i , en el futur , quan s'hagin de dur a terme canvis i transformacions per recuperar drets que s'han perdut , també s'hi  sumi .

Per Susana Díaz , seria un "error " que el seu partit tingués la temptació d'imitar aquesta formació , perquè seria " renunciar al que hem fet" i ha afirmat que en aquest país hi ha una educació i una sanitat pública perquè hi ha hagut ministres  socialistes i un president com Felipe González .

D' altra banda, preguntada sobre la participació d'eurodiputats espanyols en un fons voluntari de pensions del Parlament Europeu , formalitzat a través d'una 'sicav'  a Luxemburg , ha assenyalat que estava " indignada , perquè encara que sigui legal , no és moral" . Respecte a les manifestacions de la líder d'UPyD , Rosa Díez , que també hi participa , restant importància a aquest fet , Susana Díaz ha assenyalat que aquesta dirigent , normalment , quan alguna cosa  " l'afecta a ella no sap on és el problema , però quan està en els altres ens dóna lliçons de moralitat a tots " .

Més continguts de