Política 26/07/2014

Susana Díaz vol una "Espanya atractiva d'on ningú vulgui marxar"

La presidenta andalusa creu que el PSOE ha de ser "la banda ampla entre l'immobilisme d'uns i l'aventura d'altres"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
La presidenta andalusa, Susana Díaz, saluda el seu predecessor a la Junta, José Antonio Griñán, al congrés del PSOE / EFE

MadridLa presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, ha obert aquest dissabte el congrés federal extraordinari a Madrid, en què ha estat escollida presidenta de la trobada. I ho ha fet amb un discurs molt social farcit de referències a Catalunya. Díaz, que va assistir al congrés del PSC, ha enviat un missatge especial a la formació catalana. La política creu que el PSOE ha de ser la formació que recorri "la banda ampla a Espanya entre l'immobilisme d'uns i les aventures d'altres". "No volem una Espanya que no es trenqui ni ens la trenquin", ha afegit. Per això creu que cal construir una "Espanya atractiva d'on ningú vulgui marxar". "Hem de sortir units d'aquesta greu crisi a Espanya que afecta la cohesió territorial", ha matisat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Clau en la visió federal

Díaz ha renunciat a formar part de l'executiva dissenyada per Pedro Sánchez, però sí que ha acceptat presidir el nou consell polític federal del PSOE, integrat per tots els barons autonòmics. El punt de vista de la presidenta andalusa sobre la qüestió territorial, doncs, és decisiu.

stats