Política 09/02/2015

Tania Sánchez renuncia a l'acta de diputada autonòmica

L'excandidata d'IU iniciarà converses per forjar una candidatura alternativa per a "guanyar i canviar Madrid"

Efe
1 min
L'excandidata d'IU a la presidència de la Comunitat de Madrid, Tania Sánchez, entrega la seva acta de diputada autonòmica / EFE

MadridL'excandidata d'IU a la Comunitat de Madrid, Tania Sánchez, ha lliurat poc abans de les 20.00 hores d'avui dilluns la seva renúncia a l'acta de diputada autonòmica en el registre de l'Assemblea de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez s'ha presentat al registre de la cambra regional juntament amb Maria Espinosa, que també ha presentat la seva renúncia com a parlamentària.

En declaracions als mitjans, Sánchez ha explicat que deixar de ser diputada ha estat "una decisió dura i agredolça", però ha indicat que, a partir d'aquest moment, ha de "mirar al futur". En aquest sentit, ha assenyalat que aquesta setmana iniciaran "rondes de contacte" i organitzaran el seu treball amb l'objectiu de presentar una "candidatura d'unitat popular" per a "guanyar i canviar Madrid".

Preguntada sobre les declaracions del coordinador general d'IU, Cayo Lara, en què ha acusat Podem de llançar una "opa hostil" contra la seva formació, Sánchez s'ha limitat a expressar el seu "màxim respecte" pels excompanys de partit.

stats