Política 18/07/2012

Tardà a Montoro: "De la por es passa a la mala llet i a la mobilització. Se li glaçarà el somriure"

El diputat independentista acusa el ministre d'Hisenda de fer "terrorisme social"

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl diputat d'ERC-Reagrupament-Catalunya Sí Joan Tardà ha avisat, amb duresa, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, que la ciutadania no es quedarà amb els braços plegats davant les últimes retallades. "La gent està espantada i desconcertada. Però de la por col·lectiva es passa a la mala llet i de la mala llet a la mobilització", ha alertat. Per això, creu que a Montoro "se li glaçarà el somriure".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tardà ha acusat el ministre de practicar "terrorisme social" perquè castiga les "classes populars" i en canvi no s'atreveix amb els més poderosos. Ha recordat la frase de Maria Antonieta quan deia: "Si el poble no pot menjar pa, que mengin pastissos". Ha acusat el govern espanyol de fer "xantatge" a les comunitats autònomes de forma "prepotent" però ha assegurat que hi ha una majoria social que està "tipa de l'espoli, tips que ens robin". Ha titllat l'Espanya "nacionalista" del PP de "ruïnosa".

Montoro ha demanat més "calma" al diputat d'ERC i que "treballi al Parlament" i no pas que animi a les manifestacions previstes per demà. "Menys demagògia i més centrar els discursos polítics", ha reclamat el ministre.

stats