Política 19/12/2014

El govern espanyol nega pressions a Torres-Dulce i diu que sempre ha respectat la seva autonomia

La vicepresidenta Sáenz de Santamaría prova de situar en el terreny de la normalitat institucional la dimissió de Torres-Dulce

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, es defensa i assegura que sempre ha vetllat, des de la taula del consell de ministres, per "l'autonomia" del fiscal general de l'Estat. Eduardo Torres-Dulce va dimitir aquest dijous, després de setmanes de discrepàncies –més o menys públiques– amb el poder executiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La número 2 de Mariano Rajoy ha negat les acusacions de pressions al ministeri públic, en qüestions com la querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, pel 9-N. En aquesta línia, ha provat de situar la dimissió en el terreny de la normalitat institucional i l'ha considerat, per tant, com una mostra que la institució funciona amb una dinàmica pròpia.

Sáenz de Santamaría ha agraït la feina de Torres-Dulce i ja ha proposat el nom de Consuelo Madrigal com a relleu. La vicepresidenta espanyola ha demanat a tothom que, abans de "jutjar-la", la deixin treballar.

stats