Política 13/06/2015

Trias: "No renunciem a fer realitat el nostre somni des de l'oposició"

El cap de files de CiU s'erigeix en "alternativa sòlida de govern" i crida a fer de la ciutat exemple "per projectar l'anhel de llibertat"

Ferran Casas
1 min

BarcelonaEl cap de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona i cap de files de CiU, Xavier Trias, ha afirmat en el ple d'investidura d'Ada Colau que la seva serà una aposta pel "diàleg" enfront de "la crispació i la violència". "No renunciem a fer realitat el nostre somni des d'una oposició exigent, responsable i positiva en benefici del futur de la ciutat", ha afirmat Trias. Des d'ara, ha dit, CiU s'erigeix en "alternativa sòlida de govern", i més tenint en compte que en el seu mandat Barcelona s'ha convertit, segons ell, en la punta de llança europea a la sortida de la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com a objectius ha marcat la lluita contra l'atur i crear un parc públic de vivenda de lloguer ("us hem deixat els diners", ha dit) com les grans prioritats. Trias ha desplegat les seves prioritats en matèria de cohesió social a partir de mesures com la millora de les polítiques d'integració, atenció a la gent gran o educació. Ha avisat Colau que Barcelona té "molts projectes en marxa" i no es pot aturar.

Pel que fa al procés sobiranista, el cap de files de CiU ha afirmat que Barcelona com a capital haurà de jugar aquest rol amb "més força que mai" els propers anys. "Hem d'estar al davant i donant exemple per projectar els anhels de llibertat", ha afirmat el cap de l'oposició.

stats