MOVIMENT INDIGNATS
Política 20/06/2011

Trias demana als 'indignats' que marxin de la plaça Catalunya

L'alcalde electe ha recordat als acampats que la seva pròpia assemblea “va votar” a favor d'acabar amb l'acampada

Pol Santaló
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'alcalde electe de Barcelona i líder de CiU a la ciutat comtal, Xavier Trias, ha reclamat en una entrevista a Ràdio 4 que els indignats aixequin el seu campament i que abandonin la plaça de Catalunya. Després que durant la campanya electoral Trias optés més pel diàleg i l'enteniment amb els indignats, ara creu que ja n'hi ha prou i que ja és hora que els manifestants abandonin la plaça.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias considera que "no es pot permetre" una ocupació "permanent" de la via pública i ha recordat als acampats que la seva assemblea "ja va votar" marxar de la plaça i que a, més a més, "va guanyar" aquesta opció.

"Això també és la democràcia, saber guanyar i saber perdre", ha sentenciat el convergent. Trias ha considerat "evident" que els indignats han de fer un pas endavant i passar de l'acampada a les propostes concretes. "El que hem d'aconseguir és que la gent que s'indigna plantegi propostes que es puguin portar a terme i disminueixi la indignació", ha sentenciat.

stats