Política 10/02/2015

Turull titlla la comissió d'investigació sobre el frau fiscal de "parc mediàtic per desgastar el president"

El portaveu de CiU al Parlament assegura que les relacions amb ERC "segueixen igual" i que cal "mirar endavant" per fer front als reptes "ingents" fins el 27-S  

Núria Orriols
1 min
Jordi Turull el 21/04/2013

BarcelonaEl portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha assegurat avui dimarts que es pretenia convertir la comissió d'investigació del frau fiscal en un "parc mediàtic per desgastar el president". D'aquesta manera, Turull ha valorat les posicions d'alguns grups de l'oposició, com PP i C's, que han demanat responsabilitats al president de la Generalitat i han qüestionat que ahir digués la veritat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La seva reacció els delata", ha asseverat, i ha afegit que per a alguns partits l'objectiu de la comissió és "desgastar" Artur Mas. Tot i això, Turull ha assegurat que el president de la Generalitat va "donar la cara" i "no es va escapar de cap pregunta".

Sobre les relacions entre CiU i ERC, Turull ha assegurat que segueixen "igual" que la setmana passada. Ha asseverat que en la qüestió de la compareixença de Mas "no hi ha hagut ni acord ni negociació".

Així, pel portaveu dels convergents, després de la comissió, "cal mirar endavant". "Tenim reptes ingents fins el 27 de setembre", ha sentenciat.

stats