TWITTER I EL 20-N
Política 14/09/2011

González Pons obre via Twitter el debat electoral del 20-N

El viceconseller de Comunicació del PP va reptar ahir a l'equip de Rubalcaba a través d'aquesta xarxa social

Pol Santaló
2 min

BarcelonaQuan s'apropen les eleccions moltes són les especulacions que es fan sobre els debats entre els polítics que es poden produir abans del dia que els ciutadans estan cridats a anar a les urnes. Com serà el debat?, qui hi participarà?, amb quin mitjà es farà?, només són algunes de les moltes qüestions que es poden plantejar respecte aquest tema. Cada partit fa els moviments que creu necessaris per poder millorar els seus resultats de cara a les eleccions. Tant és així, que ara el viceconseller de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha vist en Twitter una oportunitat per debatre. Ho va anunciar ahir a través de la seva compte de Twitter quan va reptar l'equip de Rubalcaba a fer un debat a través d'aquesta xarxa social.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Respecte aquesta proposició, l'equip de Rubalcaba va contestar que estaran encantats de fer un debat via Twitter amb Pons. A més, li van preguntar si al candidat popular, Mariano Rajoy, li sembla bé que sigui el viceconseller de Comunicació del seu partit qui s'enfronti, en comptes d'ell, en un debat contra el seu oponent. Deixant entreveure així, que el candidat popular no podria fer un hipotètic debat perquè, de moment, no té un perfil obert a Twitter i, en canvi, Rubalcaba sí perquè fa nombroses aportacions al Twitter que generalment fa servir el seu equip.

Sigui com sigui, González Pons, ha obert una nova modalitat de debat que, fins ara, no s'havia produït a l'Estat espanyol i que podria anar guanyant força a mesura que les xarxes socials vagin arrelant més entre la població. A les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 28 de novembre es va organitzar un debat entre candidats que es va veure llastrat de problemes tècnics de diversa índole.

stats