CAP AL 20-N
Política 13/11/2011

Joan Tardà: “A la nostra república no hi caben monarquies amenaçadores i corruptes"

El número dos de la coalició ERC-Rcat-CatalunyaSí, aclamat pels més de 1.000 assistents al míting central d'ERC al Palau de Congressos de Barcelona

M.c. / R,.t.
1 min

BarcelonaSi en algún moment del procés de renovació d'ERC s'havien plantejat dubtes sobre el rumb ideològic que prenia ERC, el número dos de la coalició dels republicans amb RCat i Catalunya Sí, Joan Tardà, ha deixat ben clar que no renuncia a les essències més esquerranoses del partit de Macià i Companys. I ha rebut l'aprovació dels més de 1.000 assistents en el míting central de la coalició independentista: Tardà ha estat el més aclamat de l'acte electoral del Palau de Congressos de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Especialment quan ha entonat frases com aquesta: “A la nostra república no hi caben monarquies amenaçadores i corruptes”. Tothom tenia present el cas de corrupció que esquitxa el duc de Palma, Iñaki Urdangarin. Tardà ha elevat el to social del míting, en plantejar com a indissociable el binomi indeopendència-justícia social. El número dos d'ERC-RCat-CatalunyaSí ha evidenciat un cop més que és und els dirigents que compta amb més escalf de les bases republicanes.

stats