Publicitat
Publicitat

CORRUPCIÓ

Telefónica renova Urdangarin per 1,5 milions

La companyia Telefónica ha renovat el contracte al duc de Palma, Iñaki Urdangarin, que exerceix de delegat de la companyia als Estats Units, segons va publicar ahir El Mundo . Urdangarin està imputat al cas Nóos, acusat de delictes de prevaricació, malversació de fons públics i blanqueig de capitals.

El consell d'administració de la companyia estava dividit. De fet, una part havia demanat el seu cap per "la pèrdua de clients" que estava provocant. Finalment, però, han triomfat les tesis que apostaven per no fer una "condemna prèvia" i no acomiadar el duc de Palma.

Urdangarin seguirà rebent els 1,5 milions d'euros que corresponen al seu càrrec més una retribució en espècie d'1,2 milions. Tot i així, segons el rotatiu, si finalment se'l considera culpable, la companyia l'acomiadarà. Això sí, si se'l fa fora, l'antiga empresa pública l'haurà d'indemnitzar amb 4,5 milions.

La multinacional que presideix César Alierta es fa càrrec, entre altres conceptes, de les despeses de lloguer de la casa, de la decoració, dels bitllets d'avió, del servei, del parc mòbil i dels escortes.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT