Política 09/06/2018

Tensió entre diputats de Ciutadans i manifestants independentistes a Vic

Inés Arrimadas ha anat fins a la capital d'Osona per denunciar que l'ajuntament els ha vetat un acte

Ara
1 min

BarcelonaInés Arrimadas, acompanyada de la plana major de diputats de Ciutadans, s'ha desplaçat fins a Vic per denunciar que l'ajuntament de la capital d'Osona no els ha deixat celebrar un acte polític en aquesta localitat previst per a aquest mateix dissabte. La líder del partit taronja ha sigut rebuda per diversos manifestants independentistes que han fet proclames a favor dels presos polítics i els exiliats, i els han cridat "fora, fora". Els representants de Ciutadans els han respost amb crits de "llibertat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ahir, en una roda de premsa al Parlament, Arrimadas va anunciar que, malgrat el veto a l'acte, es desplaçaria fins a Vic per atendre els mitjans de comunicació. "Seguirem defensant el nostre projecte polític", ha afirmat la líder del partit taronja aquest matí des de la plaça de la Catedral. Arrimadas ha assegurat que defensarà "la convivència que els partits separatistes han trencat". "No permetrem que cap partit s'apropiï del que és de tots: Catalunya", ha sentenciat.

A través de Twitter, el líder del partit, Albert Rivera, s'ha mostrat "orgullós" de l'acció dels seus companys de formació contra el que creu que constitueix "un assetjament d'uns separatistes totalitaris". "Aquesta és la realitat avui a la Catalunya de Torra", ha sentenciat".

stats