Política 26/06/2012

Teresa Forcades proposa una vaga general indefinida i una assemblea constituent

La monja benedictina ha carregat contra Marina Geli, de qui ha assegurat que va pressionar per fer-la callar sobre la qüestió de la grip A, al programa 'Singulars'

Ara
1 min
Teresa Forcades, a Barcelona

BarcelonaLa monja Teresa Forcades creu que la solució a la crisi econòmica i social actual seria una vaga general indefinida i la formació d'una assemblea constituent contra el capitalisme. Ho ha explicat en una entrevista al programa 'Singulars', del Canal 33.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La mediàtica monja benedictina també ha carregat contra l'exconsellera de Salut Marina Geli, de qui ha dit que va trucar a l'abat de Montserrat perquè Forcades deixés d'aprofundir en les incongruències que plantejava la qüestió de la grip A, i en les seves crítiques contra les vacunes.

Forcades també ha parlat de la crisi financera, i ha assegurat que l'especulació en matèries primeres alimentàries que va fer Goldman Sachs va ser un "assassinat planificat". D'altra banda, ha afirmat que "l'esplendor de l'Església en temps de crisi –i encara que no hi hagués crisi– és un escàndol", i ha advocat per una reestructuració de la institució.

La intervenció de la popular religiosa al programa televisiu ha dut el nom de Forcades a ser 'trending topic' al Twitter a nivell estatal.

stats