Política 19/11/2014

ERC porta els seguiments polítics dels jutges sobiranistes a la Comissió Europea

L'eurodiputat Josep Maria Terricabras demana un pronunciament de les institucions europees sobre el cas, desvetllat dilluns per l'ARA. Sospita que darrere del cas hi ha el ministeri de l'Interior

Ara
1 min

BarcelonaL'eurodiputat d'ERC Josep Maria Terricabras ha elevat a la Comissió Europea el cas dels seguiments polítics dels jutges catalans pro-consulta que revela l'informe policial que va avançar dilluns l'ARA. Terricabras vol un pronunciament de les institucions europees sobre la idoneïtat d'utilitzar un cos policial d'un país membre de la UE per fer seguiments a magistrats i jutges favorables al dret a decidir de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No s'entén que en un estat democràtic la policia es dediqui a seguir jutges i magistrats que es reuneixen privadament i que elabori informes sobre ells amb un enfocament clarament polític", afirma Terricabras en un comunicat de premsa.

Sospites del ministeri de l'Interior

Per l'eurodiputat republicà "o bé el ministeri de l'Interior és al darrere d'aquests seguiments o bé els ha d'investigar. Com que no els investiga, hem de suposar que és al darrere".

stats