Política 04/05/2014

Terricabras nega que votar ERC suposi debilitar Artur Mas

Reivindica el partit com la "millor garantia" del procés sobiranista però també de la voluntat de canviar Europa

Sara González
1 min
Josep Maria Terricabras, Marta Rovira i Ernest Maragall, entre d'altres, sostenen lletres per formar el lema 'Comencem un #noupaís', aquest diumenge a Barcelona / ACN

BarcelonaEl candidat d'ERC a les europees, Josep Maria Terricabras, ha reivindicat el partit al qual representa com la "millor garantia" que el procés que ha començat el poble de Catalunya "acabi bé". De fet, ha replicat al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que en cap cas votar els republicans suposa "debilitar" un president que "empeny en la mateixa direcció". I és que des de CiU s'ha demanat el vot al·legant que Artur Mas ha de sortir reforçat perquè el procés sobiranista vagi per bon camí. El propi Duran va avisar que seria CiU qui portaria "el pes" del procés cap al 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És ser curt de mires dir que aquells que s'ajuden en el camí van en contra", ha subratllat Terricabras aquest diumenge durant la presentació del programa electoral d'ERC. A més de reivindicar el partit com la garantia perquè les forces sobiranistes romanguin unides al Parlament, ha assegurat que ERC també és garantia per "canviar Europa" no des de la voluntat de "càstig" sinó d'aportar propostes. "Ens oferim com a garantia del procés a Catalunya i d'un procés diferent a Europa", ha resumit el cap de llista.

stats