Política 10/05/2018

"Tindrem un govern Puigdemont 2.0? Perquè si tenim un 'revival' estarem en el mateix punt": Arrimadas en 10 frases

La líder de Ciutadans demana un Govern "que accepti que el Procés és un fracàs", en una entrevista a TV3

Ara
2 min
Inés Arrimadas en el segon debat d'investidura / PERE VIRGILI

BarcelonaLa líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha reiterat que el seu dubte no és "si hi haurà Govern" sinó "si hi haurà un Govern que governarà per a tots els catalans", en una entrevista a 'Els matins' de TV3. Ha parlat sobre el pacte de Rajoy i Rivera pel 155, sobre la investidura i sobre la candidatura de Manuel Valls per Barcelona, entre altres temes. Igual que el president del seu partit, Albert Rivera, ha explicat que considera que el 155 no s'hauria d'aixecar si el "discurs" del nou Govern és el mateix. Fem un recull de les 10 frases més importants:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "¿Aquest Govern es posarà a governar, a respectar tots els catalans i les lleis, o tindrem un govern Puigdemont 2.0? Perquè si tenim un 'revival' estarem en el mateix punt"

2. "Jo vull un govern de la Generalitat. Ara, ¿és molt demanar que es respecti la delegació de vot tal com està prevista al reglament del Parlament?"

3. "La CUP està molt contenta de dir qui és la dona del jutge que està investigant tot això i on treballa", ha dit sobre el retuit d'Albert Rivera, en què va difondre informació personal sobre els docents de Sant Andreu de la Barca. "No és el mateix", ha afegit, insinuant que considera més greu la difusió d'informació personal sobre el jutge Llarena suposadament atribuïda a simpatitzants d'Arran.

4. "S'ha assenyalat els fills dels guàrdies civils a les escoles. És molt greu"

5. "El millor per a Catalunya és que hi hagi un govern que accepti que el Procés és un fracàs"

6. "Catalunya està creixent, òbviament, i és un motor econòmic de primer nivell"

7. "El Procés no ha fet que això sigui un desert i que no es pugui créixer, però com estaríem ara si en comptes de dedicar 8 anys al Procés els haguéssim dedicat a altres coses?"

8. “Valls s’està plantejant ser candidat i li agrada el projecte de Cs. Està molt implicat en la ciutat on ha nascut"

9. "A la fi s'ha reconegut que hi ha fractura social"

10. "La fractura social se solucionarà a Catalunya si fem el contrari del que ha fet el govern de la Generalitat fins ara"

stats