Política 11/07/2018

Topada entre Rufián i un diputat del PDECat

Guillaumes, president de la comissió de l'accident del tren Alvia, talla el republicà

Ara
1 min

BarcelonaEl Congrés va iniciar dimarts la investigació sobre l'accident ferroviari del tren Alvia, cinc anys després del sinistre que va deixar 79 morts i moltes preguntes sobre el paper del govern espanyol. Però més enllà de les explicacions dels compareixents, la comissió s'està caracteritzant per les topades entre el president de la comissió, el diputat del PDECat Feliu Guillaumes, i el diputat d'ERC Gabriel Rufián.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rufián ha lamentat avui que Guillaumes hagi suspès la comissió quan el republicà ha intentat reproduir la conversa entre el conductor i la central d'Atocha, un àudio que havia sigut vetat en la comissió i que Rufián ha posat des del seu telèfon mòbil abans que Guillaumes el tallés. En la represa de la comissió, la discussió ha seguit. "Li queden tres minuts i 48 segons per continuar d'una manera mínimament normal", li ha etzibat Guillaumes. "Entenc que el normal és no complir el que el compareixent ha demanat", ha respost.

La tensió ja venia de la comissió d'ahir, quan el republicà va sobrepassar-se en el temps i Guillaumes no li va permetre fer dues preguntes més. "És una vergonya", va lamentar Rufián.

stats