Política 14/07/2018

Torra diu que no s'aturarà "fins que els exiliats i els presos polítics siguin lliures"

Coincidint amb la mobilització, Puigdemont ha fet una crida a "omplir de llibertat" els carrers

Ara
1 min
El candidat de JxCat a la presidència, Quim Torra, aquest dissabte al Parlament

BarcelonaEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat a través d'un tuit a poques hores perquè comenci la manifestació contra l'empresonament dels exconsellers de la Generalitat i els Jordis que no s'aturarà "fins que els exiliats i presos polítics siguin lliures; i el nostre poble també". Torra ha publicat aquest missatge coincidint amb els dos mesos de la seva investidura i ha aprofitat també per agrair el "suport i estimació" d'amics i ciutadans.

A poques hores per la manifestació contra l'empresonament dels exconsellers de la Generalitat, s'han succeït les crides polítiques a omplir els carrers de Barcelona. Entre elles, la de l'expresident Carles Puigdemont, que ha penjat un vídeo a les xarxes socials assegurant que, tot i la presó o l'exili, "mai ens podran prendre la llibertat".

"Perquè surtin els presos de les presons on no haurien d'haver entrat mai, perquè els exiliats puguin retornar com a persones lliures a casa seva amb els seus, perquè ningú més tingui por d'expressar les seves idees, ajuntem-nos un altre cop en una gran manifestació", ha reclamat Puigdemont.

stats