Política 01/09/2015

De Tortosa a Girona: Junts pel Sí publica un vídeo amb la ruta de precampanya de Raül Romeva

Les imatges recullen els millors moments de la ruta que va portar el cap de llista a 13 municipis en 4 dies

Ara
2 min

Barcelona1.200 quilòmetres en 4 dies per visitar 13 municipis del país de 9 comarques diferents. Aquesta va ser la ruta 'Candidats del Sí', que va fer el candidat de Junts pel Sí, Raül Romeva, la setmana passada i que ara es pot veure en un vídeo que ha preparat la candidatura unitària de CDC i ERC amb la cançó 'Invencibles', d'Els Catarres, que també va tancar l'acte al passeig Lluís Companys. L'ARA va acompanyar Romeva en el primer trajecte, el que el va dur a Tortosa, el divendres 21. Després d'anar a Ulldecona, va fer nit a Masdenverges (Montsià), a casa els seus pares, el Jordi i la Montse.

Dissabte va compartir cartell en un acte a Tortosa amb Germà Bel, Carme Forcadell, Lluís Salvadó i Meritxell Roigé. Aquell mateix dia va visitar Reus i Tarragona, on va dormir a casa del cineasta Jesús Monllaó.

El diumenge 23 d'agost va ser a Girona, al costat de Lluís Llach, Anna Caula, Carles Puigdemont, Roger Torrent, Marina Geli, Santi Vila i Dolors Bassa. I d'allà cap a Besalú i Olot, on va dinar amb gairebé cent persones. De baixada a Barcelona, va aturar-se a Manresa i es va quedar a dormir a la casa familiar de Pep Guardiola, a Santpedor.

Una breu parada a Barcelona per atendre els mitjans i una reunió de l'equip de campanya i la ruta va seguir cap a Lleida, on va participar en l'acte de presentació de la llista a la Seu Vella amb Josep Maria Forné, Carmina Castellví, Albert Batalla, Bernat Solé, Violant Cervera i Marta Vilalta, que va llegir una carta enviada expressament per mossèn Josep Maria Ballarín. A la capital del Segrià, Romeva es va quedar a dormir a la Fundació Arrels.

La ruta va acabar dimarts de la setmana passada, 25 d'agost, amb una entrevista amb Joan Ignasi Elena a Vilanova i la Geltrú.

stats