ELECCIONS 2011
Política 14/05/2011

Trias sobre el debat: "Això de la foto d'Hereu a mi em fa guanyar eleccions"

L'acaldable de CiU apel·la enèrgicament al "vot útil" en començar l'última setmana de campanya

Acn
1 min
Xavier Trias, candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona

BarcelonaEl candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha valorat positivament el seu paper en el debat que TV3 i BTV van emetre divendres a la nit, moderat pel periodista Josep Cuní. Trias ha explicat que ha quedat "relativament content" de la seva participació. I ho ha contraposat a les estratègies d'altres candidats, com l'alcaldable del PSC, Jordi Hereu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El gest final del socialista d'ensenyar una foto de Trias amb José Maria Aznar per fer veure que l'alternativa al PSC és un pacte de CiU amb el PP marca "un estil", segons el convergent. "Jo crec que a mi això em fa guanyar eleccions. Aquest tipus de política és el que jo intento no fer mai", ha valorat Trias.

Per la resta, el candidat de CiU ha considerat que el debat va estar "una mica atropellat", tot i que l'ha qualificat "d'animat i complex". "A mi m'hagués agradat que no hi haguessin hagut tantes interrupcions i que haguéssim fet més explicacions de què volem fer", ha explicat Trias, que ha conclòs que després del debat "cadascú es va retratar".

Aquestes declaracions les ha fet el convergent una hora abans de participar a un acte electoral a Sant Andreu. Amb el Casal Catòlic ple de seguidors, Trias ha fet una gran crida a la unificació del vot de tots aquells que volen alternança a l'Ajuntament. "Us demano una gran mobilització, necessitem apel·lar al vot útil. Hem de parlar amb la gent i preguntar qui vol que sigui l'alcalde, Trias o Hereu? I si vol un canvi, que voti Trias", ha demanat el convergent entre aplaudiments dels seus. "El canvi som nosaltres", ha conclòs.

stats