Política 17/02/2015

Xavier Trias: "Per mi Fernández Díaz no existeix"

L'alcalde de Barcelona assegura que li ha "deixat d'interessar" tot allò relacionat amb el ministre de l'Interior després de la filtració del suposat compte a Suïssa que es va demostrar fals

Ara
2 min
Els grups municipals no aconsegueixen  Un pacte sobre el 4-F

Barcelona"Per mi Fernández Díaz no existeix. Ja fa temps que vaig decidir que no existia". Dard de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, contra el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, després que de la filtració d'un suposat compte de l'alcalde a Suïssa que es va demostrar que és fals. Trias ha respost així en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio en ser preguntat per les declaracions de Fernández Díaz en què deia que no té perquè demanar-li disculpes pel fals informe acusador.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A la vida hi ha moments que algunes coses et deixen d'interessar i aquesta és la meva posició respecte a algunes persones que crec que no fan les coses com cal fer-les", ha etzibat Trias, que ha fet una dura crítica contra "qui filtra" els suposats informes policials. Perquè ha recordat que va poder demostrar que el compte a Suïssa no existeix perquè el diari 'El Mundo' va publicar-ne el número. "Si no hagués sortit el número de compte, en quina situació podria estar jo ara? Hi ha gent que juga a destruir, i és una equivocació", ha asseverat. "Hi ha gent que juga a destruir, i és una equivocació. Estem en un moment històric per al nostre país i no ens hem de deixar portar per segons quines històries", ha subratllat.

Cap favor a Ferrusola

L'alcalde també s'ha referir a les afirmacions que ha fet aquest dilluns en la comissió d'investigació sobre frau fiscal l'excap de premsa de la Generalitat en època de Jordi Pujol Ramon Padrós en el sentit que Ferrusola demanava favors a la Generalitat pels seus fills. "Em deixa al·lucinat. M;ai de la vida m'ha trucat Marta Ferrusola demanant favors", ha afirmat Trias, que ha reconegut que Pujol ha estat "una d ele spersones més importants" de la seva vida. "Cadascú ha d'assumir les seves responsabilitats, i és el que està fent", ha conclòs.

stats