CONSULTES D'INDEPENDÈNCIA
Política 10/04/2011

Trias: "L'Ajuntament s'ha equivocat amb la seva postura envers la consulta"

L'alcaldable de CiU ha votat acompanyat d'Oriol Pujol i el regidor Joaquim Forn, número 2 a les llistes, a la seu d'Òmniu Cultural

Oriol March
1 min
Oriol Pujol i Xavier Trias voten a la seu d'Òmnium

BarcelonaL'alcaldable de CiU, Xavier Trias, ha fet efectiu el seu vot a la consulta independentista de Barcelona a la seu d'Òmnium Cultural a les 10.30 del matí. Ho ha fet acompanyat del secretari general adjunt de la federació nacionalista, Oriol Pujol, i del regidor convergent Joaquim Forn, que ocupa el segon lloc a les llistes de cara a les properes eleccions municipals. En sortir de la votació, Trias ha retret a l'Ajuntament de Barcelona "l'actitud que ha tingut envers el referèndum" i ha assegurat que, amb ell d'alcalde, "les coses haurien anat diferent".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona ha demanat que es prengui "com una festa" la consulta d'avui i que es tingui en compte que és una iniciativa que prové de la societat civil. Pel que fa a la participació sense càmeres de Mas i d'alguns consellers a la consulta, s'ha mostrat comprensiu en assegurar que "tothom s'ho ha de prendre com una decisió individual".

stats