Política 11/05/2015

Trias assenyala que "un govern fluix no serveix per res" i reclama obtenir entre 15 i 16 regidors tot i les enquestes

Sobre el vídeo de Colau boicotejant un acte d'ICV el 2007, el candidat de CiU a la reelecció assenyala que "cadascú es disfressa com vol"

Oriol March
1 min
El candidat de CiU a la reeleccio, Xavier Trias, aquest dilluns a Montjuic / ACN

BarcelonaL'alcalde de Barcelona i candidat de CiU a la reelecció, Xavier Trias, ha assegurat aquest matí des de Montjuïc que tenir un "govern fluix" a Barcelona "no serveix per res" i s'ha proposat aconseguir entre 15 i 16 regidors a pesar que totes les enquestes li neguen la possibilitat d'igualar els 14 edils sumats a les eleccions municipals del 2011. L'última enquesta, publicada a 'El Periódico', li atorga entre 10 i 11 regidors al consistori barceloní.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde de la ciutat ha aprofitat la roda de premsa convocada per explicar els plans per la zona del Morrot i del Port per valorar el vídeo de la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, de l'any 2007 en què boicoteja un acte d'ICV, partit que forma part de la seva candidatura. "Aquesta no és la meva manera de fer campanya. Cadascú inventa el que li sembla", ha resumit Trias, que ha apuntat que "cadascú es disfressa com vol". Colau va disfressada d'heroïna a favor de l'habitatge en l'escena del 2007.

El Morrot, el Port i la ciutat

La roda de premsa matinal de Trias ha estat centrada en les propostes per la zona del Morrot i del Port. La idea de l'alcaldable és crear el gran Front Nàutic de Barcelona –"un espai econòmic, productiu i docent"–; relligar el passeig de la Zona Franca i el Paral·lel, fent un passeig nou i redefinint la Ronda Litoral; convocar un concurs internacional d'arquitectura i paisatgisme per definir com ha de ser el nou espai del Morrot; impulsar els accessos al castell de Montjuïc des del Morrot; remodelar el passeig de la Zona Franca; i seguir treballant amb la Generalitat per l'arribada de la L9 del metro a la Zona Franca.

stats