Trias considera que "el PDECat és com Convergència” i que “Pujol encara n'és líder”

L'exalcalde creu que De Gispert ha fet bé de renunciar a la Creu de Sant Jordi perquè "s'ha equivocat molt"

“El PDECat és com Convergència” i “Pujol per a mi encara n'és líder”. L’exalcalde és un ferm defensor del projecte de CiU, que considera més afectat per les declaracions de Pujol –a qui li ha agraït la seva feina– que pel cas Palau, i explica que la intenció de JxCat a l'oferir-li un lloc a la llista provisional de Puigdemont a les europees era precisament “que quedés clar que també hi havia el PDECat”. En una entrevista a TV3, s’ha definit com un pactista, tot i que reconeix que no és fàcil quan t’han intentat enfonsar políticament –ho diu en referència a l’anomenada 'operació Catalunya' i a les informacions que van acusar-lo d’haver malversat diners.

Trias considera que Núria de Gispert ha fet bé de plantejar que no li donin la Creu de Sant Jordi perquè “s’ha equivocat molt”. Twitter és una cosa “malèvola”, considera, i diu que ell sempre fa tuits positius i que “la política no es pot fer així”: “Si Colau diu no sé què i t’ho prens de manera ofensiva et pot agafar un atac d’entusiasme i dir: «Anem a la guerra»”. Amb Ada Colau, creu que ha tingut "una relació equivocada" per adversitats polítiques, i assegura que ell no se sent "de dretes".

L’exalcalde, que va declarar ahir al judici al Procés, ha denunciat la situació dels presos, ha defensat la seva actitud pacífica i n’ha demanat l’absolució. Tot i així, considera que amb la justícia espanyola “no saps mai què passarà”.

Més continguts de