Política 30/01/2013

El Suprem demana autorització al Congrés per actuar contra el diputat del PP Vicente Ferrer per conduir ebri

El diputat va acceptar una sentència de conformitat que el condemna a la retirada de vuit mesos del carnet de conduir i una multa

Acn
1 min

Madrid / ValènciaEl Suprem ha sol·licitat autorització al president del Congrés dels Diputats per actuar amb totes les conseqüències legals contra el diputat del PP per València, Vicente Ferrer. Segons una resolució feta pública aquest dimecres, el Suprem assumeix la competència i demana autorització al Congrés segons l'article 71.2 de la Constitució que determina que els diputats i senadors no podran ser inculpats ni processats sense autorització de la cambra respectiva. El diputat Vicente Ferrer va acceptar una sentència de conformitat que el condemna a la retirada de vuit mesos del carnet de conduir i una multa per conduir sota els efectes de l'alcohol. La pena no podrà ser efectiva fins que el Congrés ho accepti.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutjat número 19 de València va condemnar Ferrer a una multa de 900 euros i a la retirada del carnet de conduir durant vuit mesos per conduir sota els efectes de l'alcohol. El diputat va ser sorprès el 30 de setembre fent ziga-zagues amb el seu vehicle a l'avinguda Llevant de València. Després que la policia el va aturar va mostrar un índex d'alcoholèmia de 0,84 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, el triple de la taxa màxima permesa (0,25 mil·ligrams).

stats