Política 16/06/2018

Mor en caure d'un balcó l'exregidora que va revelar el blanqueig de diner negre del PP valencià

La Guàrdia Civil ha obert una investigació sobre la mort de María José Alcón

Agències
1 min
María José Alcón en una imatge d'arxiu

ValènciaL'exregidora del PP valencià María José Alcón ha estat trobada morta aquest dissabte al matí a Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa), on tenia la segona residència. Segons fonts familiars, Alcón hauria caigut del balcó del domicili i ha sigut el seu home, Alfonso Grau, també exregidor del PP al consistori valencià, qui ha trobat el cadàver quan ha arribat a casa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Guàrdia Civil ha obert una investigació en relació amb la mort d'una dona a la localitat, però no ha concretat ni la identitat de la dona morta ni les circumstàncies de la mort.

María José Alcón tenia una salut delicada des de feia anys i havia estat ingressada en diverses ocasions. D'altra banda, va ser investigada, juntament amb el marit, amb motiu del cas Taula. El juliol del 2009 va ser hospitalitzada amb ferides greus a La Fe de València després de patir un accident domèstic i caure des d'una alçada de dos metres.

L'aixecament del secret de sumari de la peça separada del cas Imelsa, que investigava un presumpte blanqueig de capitals al grup municipal popular, va revelar una conversa d'Alcón amb la seva germana sobre com el partit havia blanquejat 50.000 euros.

stats