ELECCIONS MUNICIPALS
Política 13/01/2011

Tura repta Hereu a unes primàries

Convoca una roda de premsa per aquest matí a la seu de la federació del partit

Redacció
1 min

BarcelonaL'exconsellera Montserrat Tura anuncia aquest dijous que es presentarà a les primàries del PSC a Barcelona i s'enfrontarà amb Hereu per ser la candidata del PSC a les eleccions municipals. D'aquesta manera, Tura esvaeix la incògnita que ha planat en els últims dies en què cada vegada ha pres més força el pas endavant de l'exconsellera per fer front als mals resultats que les enquestes internes li donen a l'actual alcalde, Jordi Hereu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ahir a la nit, l'exconsellera va fer diversos comentaris a les xarxes socials (una piulada a Twitter -"He reclamat un partit obert i que escolti als ciutadans, començant pel seu interior. Això són les primàries. Qui té por a la veu dels militants?"- i diverses respostes a comentaris d'ànim que ha rebut al seu mur a Facebook) que han fet que en tots els àmbits polítics es doni per feta la seva ferma determinació d'encapçalar la candidatura dels socialistes a Barcelona.

Joaquim Nadal, president del grup parlamentari socialista, ha assegurat que es tracta de quelcom que pot "enfortir el partit". És més: ha assegurat que, en tots aquells municipis que calgui, si es presenten dues persones hi haurà primàries. En referència a una enquesta interna que situa Hereu en tercera posició per darrere de Trias i Fernández Díaz, Nadal ha revelat que José Montilla –que només ha anat al Món Sant Benet a l'hora de dinar– els ha als socialistes reunits al complex que era mentida.

stats