PRIMÀRIES DEL PSC
Política 20/02/2011

Tura rebutja formar part de la candidatura d'Hereu tot i que està disposada a dirigir la campanya

L'alcalde de Barcelona ha assegurat que està disposat a fer "una llista d'integració, de suma, perquè només units podem fer força"

Redacció
1 min
L'abraçada obligada Hereu traient pit abraça ahir una Tura tocada, que va intentar aguantar el tipus en un entorn poc amic.

BarcelonaMontserrat Tura, derrotada ahir a les primàries del PSC, ha respost amb rapidesa l'oferiment de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que li ha demanat que formi part de la seva candidatura. "L'ajudaré a fer campanya. Si cal dirigiré la campanya. Però no formaré part de la seva candidatura perquè s'ha demostrat que tenim projectes diferents", ha sentencia en una entrevista a Com Ràdio. Tot i haver perdut les primàries amb 20 punts de diferència respecte l'alcalde, Tura s'ha mostrat satisfeta pels resultats i ha destacat que "en només un mes i sense el suport del partit ha aconseguit el 40% de suport".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El guanyador de les primàries, Jordi Hereu, ha assegurat que està disposat a fer "una llista d'integració, de suma, perquè només units podem fer força, els partits desunits són febles i no són creïbles", ha conclòs l'alcalde. "Ha fet unes primàries exemplars, ha fet un pas valent i no podem perdre els valors que representa", ha dit l'alcalde en al·lusió a Tura, per la qual cosa no descarta oferir alguns llocs de la seva llista a col·laboradors de l'exconsellera, després d'oferir-los a ella.

Després d'haver paït la seva victòria a les primàries, en què va obtenir un 59,5% dels vots davant del 40% de Montserrat Tura, Hereu ha reconegut: "em sento enfortit i legitimat perquè ha parlat Barcelona".

stats