Política 09/08/2017

Turull avisa Rajoy que no aturarà el referèndum amb ofertes econòmiques

Mundó opina que una promesa econòmica del PP seria tornar "al pal i la pastanaga"

Ara
1 min
Turull remarca que l’únic responsable de l’1-O és el Govern

BarcelonaSi ahir el conseller de Territori, Josep Rull, avisava el govern espanyol que no en tindrà prou amb la suspensió de la llei del referèndum per aturar l'1-O, aquest dimecres ha estat el conseller de la Presidència, Jordi Turull, qui ha assegurat que tampoc cap "ofertón" farà que el sobiranisme es replantegi la celebració del referèndum i l'aplicació del seu resultat.

A través del seu perfil de Twitter, Turull responia així al fet que, segons publica 'La Vanguardia', Mariano Rajoy prepari una oferta per després de l''1-O que suposi més finançament i inversions a Catalunya un cop hagi passat la data del referèndum. També ahir l'exministre José Manuel García-Margallo va apuntar que caldria preparar una oferta per a Catalunya.

Turull ha recordat que no es el primer cop que Rajoy promet una millora del finançament i noves inversions, i, irònicament, ha llançat la pregunta de si aquesta nova promesa és "una pluja de milions vint-i-cinquena versió". També el conseller de Justícia, Carles Mundó, ha ironitzat amb la notícia afirmant que "torna el pal i la pastanaga". "Aquesta pel·lícula ja l'hem vist!", ha avisat.

stats