Política 08/12/2014

Turull insisteix que cal una llista unitària per no confondre la comunitat internacional

El portaveu de CiU al Parlament assegura en una entrevista a Catalunya Ràdio que el que diu UDC respecte de les plebiscitàries no es contradiu amb el full de ruta de Mas

Ara
1 min

Barcelona"No renunciarem a un resultat clar i nítid absolutament interpretable per la comunitat internacional". És el missatge que ha llançat avui en una entrevista al programa 'El matí de Catalunya Ràdio' per Jordi Turull, portaveu parlamentari de CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si anem a les eleccions amb un programa amb molts més punts, la comunitat internacional pot dir que no sap si la gent ens ha votat per la independència o per altres punts, perquè aleshores queda tot molt aigualit. Per això el president ha de ser clar de cada a la comunitat internacional, no que ens vagi bé a nosaltres i prou", ha argumentat.

Segons el seu punt de vista, "en un procés històric" com el que s'està vivint, els polítics del bloc sobiranista estan "obligats" a "posar el bo i millor de cadascú" per posar-se d'acord.

El portaveu parlamentari de la federació també ha defensat que les declaracions d'ahir de Ramon Espadaler –secretari general d'UDC i conseller d'Interior– no s'allunyen del que ja va exposar Mas en el seu full de ruta. "Quins escenaris s'obren? Fa temps que hi ha partits que demanen eleccions, tinguin a veure amb la consulta o no hi tinguin a veure, i UDC va dir ahir que si no es per fer la consulta definitiva prefereix esgotar la legislatura, cosa que és coincident amb el que va dir el president".

stats