CRISI A UDC DE TARRAGONA
Política 08/03/2011

L'executiva d'UDC de Tarragona plega en bloc enfrontada amb la direcció comarcal

Denuncien que la direcció provincial ha fet trampa forçant l'entrada massiva de militants per tombar la llista de renovació que preparaven per al 22-M

M.colomer
1 min

TarragonaEl comitè executiu local d'Unió a la ciutat de Tarragona va presentar ahir a la nit la seva dimissió irrevocable després de l'enfrontament que han mantingut les últimes setmanes amb la direcció de les comarques de Tarragona. En declaracions al Diari de TarragonaDiari de Tarragona, l'ara ja exresponsable local d'UDC de Tarragona, Xavier Franquet, argumenta “falta de sintonia política” amb el president del comitè executiu intercomarcal, Martí Barberà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, denuncien que hi ha hagut “interferències i ingerències inacceptables en l'elaboració de la proposta de candidats d'UDC per a l'Ajuntament de Tarragona". Segons Barberà, la direcció intercomarcal ha forçat l'entrada de fins a 60 militants de cop per tombar-los la llista que preparaven de cara a les municipals: "No és normal que tants afiliats de Cambrils, l'Albiol (Baix Camp) o d'Altafulla (Tarragonès) s'hagin traslladat a l'agrupació local de Tarragona. Això és una maniobra per imposar-se en les votacions, ja que, d'altra manera, la gent del Baix Camp se n'hauria d'haver anat a la de Reus", assegura Franquet. Amb la dimissió, Albert Vallvé es va convertir ahir en el candidat d'UDC a Tarragona, el 2 de la llista de CiU.

stats