El PP va ingressar 1,3 milions en donacions anònimes de 2003 a 2008, segons la UDEF

Els últims volums del sumari de l'anomenat cas Bárcenas recullen els extractes dels comptes bancaris del PP i, en concret, els ingressos en efectiu de donants anònims, que van ingressar al banc aportacions d'entre un mínim de 6.000 euros i un màxim de 40.000

El PP va ingressar en donacions anònimes almenys 1,3 milions d'euros entre 2003 i 2008 , segons es desprèn de les anàlisis realitzades per la policia als comptes d'aquesta força política amb motiu de la investigació dels 'papers' de l'extresorer del PP Luis Bárcenas . Les dades procedeixen de l'anàlisi que els agents de la UDEF de la policia espanyola han fet dels tres comptes del PP que recullen de forma exclusiva els ingressos per aportacions dins del finançament privat del partit .

Els últims volums del sumari de l'anomenat cas Bárcenas recullen els extractes dels comptes bancaris del PP i , en concret , els ingressos en efectiu de donants anònims , que van ingressar al banc aportacions d'entre un mínim de 6.000 euros i un màxim de 40.000 .

Un dels comptes , amb el PP com a titular de l'obertura , tenia Álvaro Lapuerta , també extresorer del partit , com a representant i apoderat , mentre que la cartolina de firmes estava a nom de Luis Bárcenas , José Manuel Romay Beccaria i María del Carmen Navarro .

En els justificants d'ingrés dels bancs no s'identifica la persona que fa el lliurament dels diners i només apareix escrit a mà el titular a favor del qual s'efectua , Partit Popular , mentre que en altres ocasions en les dues caselles " titular d el compte " i " ingrés efectuat per" apareix Partit Popular amb diferents tipus de lletra que de vegades coincideixen.

Els abonaments al compte , diu la UDEF en el seu informe , van ser fets físicament a les sucursals on estava domiciliat el compte . No en tots els ingressos apareix emplenat l'apartat de la signatura de qui fa l'ingrés, encara que en ocasions hi apareix una rúbrica .

Més continguts de