Política 10/03/2012

La UGT de Catalunya assenyala el Govern com a part responsable de la convocatòria de vaga

Josep M. Álvarez ha assistit avui a l'acte de l'Assemblea Nacional de Catalunya perquè la independència és una opció que "s'ha de respectar"

O. March / S.gonzález
1 min

BarcelonaEl secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha assegurat que el Govern de la Generalitat té "bona part de la responsabilitat de la convocatòria de vaga" perquè ha donat el seu suport a la reforma laboral impulsada per Mariano Rajoy. "És més negativa pel país aquesta reforma laboral que no pas fer un dia de vaga", ha dit Álvarez davant aquells que qüestionen que, en plena crisi, sigui convenient una vaga.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, el líder de la UGT a Catalunya ha insistit que el govern espanyol encara està a temps d'esquivar la vaga del 29 de març i que per a evitar-la ha d'obrir "un procés de negociació" real amb els sindicats.

Álvarez ha assistit avui a l'acte de constitució de l'Assemblea Nacional de Catalunya al Palau Sant Jordi. "Això no vol dir que comparteixi el posicionament de l'ANC, però la independència és una opció més que està sobre la taula que s'ha de respectar", ha afirmat per justificar la seva presència.

stats