Política 31/08/2015

UPyD creu que els independentistes busquen "la seva pròpia impunitat" en matèria de corrupció

"Tant PP com PSOE sabien què passava a Catalunya des de feia dècades", lamenta el portaveu del partit magenta, Andrés Herzog

Efe
1 min
El nou líder d'UPyD, Andrés Herzog. EFE

MadridEl portaveu d'UPyD, Andrés Herzog, ha acusat aquest dilluns les formacions independentistes catalanes de buscar en la secessió "la seva pròpia impunitat", amb referència als casos de corrupció a Catalunya i, en especial, al registre policial de la setmana passada a la seu de CDC. "Estem assistint a una oligarquia a Catalunya, que s'ha dedicat a robar els catalans i, després de plomar-los, han emprès una fugida cap endavant, cap a la independència, i l'únic que busquen és la seva pròpia impunitat", ha dit Herzog en roda de premsa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu d'UPyD ha censurat la "corrupció" i la "passivitat" dels partits polítics i ha dit que tant el PP com el PSOE "sabien el que passava a Catalunya" des de feia dècades. "Tothom s'esquinça les vestidures, però en aquests últims mesos hem assistit a la passivitat dels partits polítics, que coneixien el 3%, que es cobraven comissions i van mirar a altre costat; l'únic partit que ha fet alguna cosa ha estat UPyD", ha afegit. "La corrupció no es combat amb bones paraules; fan falta fets, propostes, iniciatives i voluntat política", ha conclòs.

stats