Política 31/10/2013

Unió discrepa de Convergència i aposta per seguir governant amb el PP a Castelldefels

L'assemblea local del partit considera "positiva" l'entesa amb els populars i vol mantenir-la

Europa Press
1 min

CastelldefelsL'assemblea de militants d'Unió de Castelldefels ha valorat "positivament" l'aportació dels nacionalistes al govern de Castelldefels, on mantenen un pacte amb el PP, i ha apostat perquè prevalgui la "governabilitat" al municipi davant les pretensions de CDC de sortir de l'equip de govern. Segons han informat fonts d'Unió, l'assemblea de militants de Castelldefels es va reunir aquest dimecres a la tarda i va expressar el seu posicionament sobre la continuïtat del pacte de govern entre CiU i el PP, després que la setmana passada els militants de CDC votessin a favor de trencar l'acord.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Unió es va pronunciar a favor de fer prevaler la governabilitat de la ciutat i ha valorat com a positiva l'aportació de CiU a l'equip de govern, el funcionament del qual és "bo", segons els democristians, per la qual cosa no veuen cap inconvenient a l'hora de continuar-hi.

Els militants d'Unió han lamentat que la decisió de CDC de trencar el pacte amb el PP es transmetés com un pronunciament conjunt de la federació de CiU.

Finalment, Unió de Castelldefels va deixar la decisió final en mans de la reunió que la setmana que ve tindran el regidor i president d'UCD, David Grau, amb els regidors de CDC Xavier Amate i Santiago Barona, i amb el president de CDC, Joaquim Ibars.

stats